Kardeşliğe Soğuk İşlemez!

Kardeşliğe Soğuk İşlemez!

Yolumuzu gözleyen minik yavrularımızın ve mazlum kardeşlerimizin ihtiyaçlarını bu kış da beraber giderelim!

Yaşam standartlarının çok düşük olduğu çadır kamplarda kış aylarının gelmesiyle beraber şartlar daha da zorlaştı. Dünyada pek çok ülkede bulunan milyonlarca ihtiyaç sahibi çadır kamplarda bir kış daha geçirecek. Havaların aşırı soğuması beraberinde birçok sorunu getiriyor.

Bu sorunların bilincinde olan derneğimiz, bu kışta mazlum kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarına başladı.

Çalışmalarını Türkiye, Afganistan, Suriye, Yemen ve Filistin’de gerçekleştirecek olan derneğimiz; ülke ve bölge seçimini, bölgelerdeki ihtiyaçları değerlendirerek seçecek ve böylece bağışlarınızı acil ihtiyaç sahiplerinin bulunduğu bölgelerde dağıtacaktır.

Her kış olduğu gibi bu kışta kardeşlik için çalışan derneğimize sizde destek olabilir, çadır kamplarda yaşam mücadelesi veren mazlumlara yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.

Soba, Kömür, Battaniye, Kıyafet, Un, Su ve Gıda gibi ihtiyaç duyulan birçok alanda ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan derneğimiz, siz değerli hayırseverlerin desteklerini bekliyor.