Afrika’ya 100 Bin Kur’an-ı Kerim ile Güneş Doğuyor

Afrika’ya 100 Bin Kur’an-ı Kerim ile Güneş Doğuyor

“Sizin en hayırlınız Kur’an-ı Kerim’i öğrenen ve öğreteninizdir.” (Buhârî, Tirmizi)​​​​​​​

İlk emri “Oku” olan Allah azze ve celle’nin kitabı Kur’an-ı Kerim’in tebliğcisi sevgili peygamberimiz sallalahu aleyhi ve sellem, Kur’an’ı Kerim’i yaşamış ve anlatmış bir peygamber olarak, “Sizin en hayırlınız Kur’an-ı Kerim’i öğrenen ve öğreteninizdir.” (Buhârî, Tirmizi), buyurarak bizlere büyük bir hayrın müjdesini vermiştir.

İyiliğe Çağrı Derneği bu müjdeye vesile olmak adına, hidayet rehberimiz Kur’an-ı Kerim’i olabildiğince geniş kitlelere ulaştırarak; okunup, anlama konusundaki çabaları destekleyecek bir projeyi hayata geçirdi.

“Afrika’ya 100 bin Kur’an-ı Kerim ile Güneş Doğuyor” projesiyle Kur’an okumak ve öğrenmek isteyen fakat imkânları son derece sınırlı olan binlerce ihtiyaç sahibine Kur’an hediye ediyoruz.

Önderimiz Rasulullah sallalahu aleyhi ve sellem’in “Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir.” hadisi şerifine mazhar olmak için çalışmalarını sürdüren derneğimiz, hidayet rehberimiz Kur’an-ı Kerim’i Afrika’nın değişik bölgelerinde dağıtmaya devam edecektir. Siz de bu hayra vesile olmak için projemize destek verebilir, bir Kur’anı Kerimi bölge halkına ve öğrencilere hediye edebilirsiniz.