Ne Yapabilirsiniz?

BAĞIŞ YAPIN

Dernek merkezimize veya Ankara Temsilciliğimize gelerek elden bağış yapabilirsiniz. Dilerseniz online bağış yaparak da projelerimize ve çalışmalarımıza destek olabilirsiniz.

SPONSOR OLUN

Yetim Sponsorluk Sistemi

Yetim sponsorluk sistemimiz ile bir yetime sponsor olabilir, her ay sponsor bedelini bağışlayarak sponsor olduğunuz yetimin eğitim, sağlık, gıda, kıyafet ve barınma ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Bize ulaşarak yetim sponsorluk sisteminde derneğimizin çalışma yaptığı bölgeleri ve ülkeleri öğrenebilir, sponsorluk ücretleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Proje Sponsorluğu

Yetimhane, okul, cami, mescid, ev inşası veya tadilatları, eğitim malzemelerinin karşılanması, sağlık hizmetleri gibi proje bazlı çalışmalar kişi, kurum veya kuruluşların sponsorluğuyla yapılabiliyor. Proje sponsoru olmak isteyen gönüllülerimiz bir yetimhanenin, okulun veya caminin inşasını üstlendiği gibi kütüphanesini, yatakhanesini, mutfağını veya bir başka odasını da yaptırabiliyor; mevcut projelerimizin yıllık masraflarına katkıda bulunabiliyor. Bir projeye sponsor olmak veya yetimhane yaptırmak için iletişim kurabilirsiniz.

SU KUYUSU AÇIN

Bir su kuyusunun maliyeti bulunduğu ülkeye ve bölgeye göre değişiklik göstermektedir. Su kuyusu açılan ülkeleri ve fiyatları öğrenmek için bizimle iletişim kurabilirsiniz. Sizde bir su kuyunun maliyetini üstlenerek veya hisse bedeli bağışlayarak ihtiyaç sahibi yerlerde su kuyusu açtırabilirsiniz. Su kuyuları hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız.